RESTAURANT EL DIEN
RESTAURANT EL DIEN
Població: Vallfogona de Balaguer
https://www.eldien.com/
Productes Noguerament Bo: Mesclum de Pàmies Hortícoles i costelles de Conill Com Cal
Coca d’espelta amb Mesclum, costelles de conill, rovellons escabetxats i formatge de pastor
Xef: Enric Millà
Ingredients principals:
Mesclum d’herbes de Pàmies Hortícoles, costelles de Conill Com Cal, rovellons, i formatge de pastor de llet crua.
Ingredients per a la coca:
Farina d’espelta, rovell d’ou ecològic, oli d’oliva verge extra, llevat , aigua i sal de Vilanova.
Altres ingredients:
Vinagre de vi blanc, vermut blanc, pebre roig, timó, tomàquet sec, mostassa verda, confitura de pebrot escalivat, caviar d’oli, fulles de xili.
Elaboració
Per a la coca: pasteu els ingredients, estireu la massa, fornegeu-la a 180º, i reserveu-la.
Escabetx: netegeu els rovellons, i introduïu-los en una barreja a parts iguals d’oli, vinagre i vermut, amb sal, pebre roig i timó, i coeu-los a foc molt lent durant uns 25 minuts. Reserveu-los reservar en fred.
Saltejat: saltegeu les costelles de Conill Com Cal amb una mica d’oli d’oliva, una vegada enrossides afegiu-hi uns rovellons i una mica del suc de l’escabetx.
Muntatge del plat
Estireu una línia de confitura de pebrot al centre la coca i escalfeu-la. Un cop calenta, poseu-hi al damunt Mesclum de Pàmies, unes tires de tomàquet sec i el saltejat tebi del conill i rovellons. Afegiu-hi uns encenalls del formatge, el caviar d’oli, una mica de sal de Vilanova, i amaniu-la amb una punta de l’escabetx de vermut i les fulles de xili.
Decoreu el plat amb unes puntes de mostassa verda i una mica de confitura de pebrot escalivat.