Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RESTAURANT EL DIEN

RESTAURANT EL DIEN

Població: Vallfogona de Balaguer

https://www.eldien.com/

Productes Noguerament Bo: Mesclum de Pàmies Hortícoles i costelles de Conill Com Cal

Coca d’espelta amb Mesclum, costelles de conill, rovellons escabetxats i formatge de pastor

Xef: Enric Millà

Ingredients principals:

Mesclum d’herbes de Pàmies Hortícoles, costelles de Conill Com Cal, rovellons, i formatge de pastor de llet crua.

Ingredients per a la coca:

Farina d’espelta, rovell d’ou ecològic, oli d’oliva verge extra, llevat , aigua i sal de Vilanova.

Altres ingredients:

Vinagre de vi blanc, vermut blanc, pebre roig, timó, tomàquet sec, mostassa verda, confitura de pebrot escalivat, caviar d’oli, fulles de xili.

Elaboració

Per a la coca: pasteu els ingredients, estireu la massa, fornegeu-la a 180º, i reserveu-la.

Escabetx: netegeu els rovellons, i introduïu-los en una barreja a parts iguals d’oli, vinagre i vermut, amb sal, pebre roig i timó, i coeu-los a foc molt lent durant uns 25 minuts. Reserveu-los reservar en fred.

Saltejat: saltegeu les costelles de Conill Com Cal amb una mica d’oli d’oliva, una vegada enrossides afegiu-hi uns rovellons i una mica del suc de l’escabetx.

Muntatge del plat

Estireu una línia de confitura de pebrot al centre la coca i escalfeu-la. Un cop calenta, poseu-hi al damunt Mesclum de Pàmies, unes tires de tomàquet sec i el saltejat tebi del conill i rovellons. Afegiu-hi uns encenalls del formatge, el caviar d’oli, una mica de sal de Vilanova, i amaniu-la amb una punta de l’escabetx de vermut i les fulles de xili.

Decoreu el plat amb unes puntes de mostassa verda i una mica de confitura de pebrot escalivat.